Aandacht | Vertrouwen | Verbinding

Menu

Persoonlijke begeleiding

Het bericht dat je niet meer beter wordt, kan jou en je naasten totaal overspoelen, het raakt je tot op het bot. Het was het laatste wat je wilde horen. Er komt van alles naar boven en het roept veel emoties op, zoals verdriet, boosheid, angst of vechtlust.

Met oprechte aandacht zal ik naar jou luisteren. Ik wil je graag leren kennen en samen zoeken we naar jouw behoeften en waar jouw kracht zit. Het vertrouwen in jezelf en de toekomst dat je het aan kan. In verbinding met jezelf en je omgeving. Er is nog veel mogelijk en er valt ook nog veel te doen. Het is een periode die niet alleen met gevoelens van verdriet en zinloosheid gevuld hoeft te zijn. Ook het creëren van ruimte om te kunnen genieten van het leven vraagt aandacht. 

 

‘Er gloort altijd hoop aan de horizon’

Vaak kunnen veel klachten en symptomen jou beperken. Pijn, misselijkheid, vermoeidheid of slaapproblemen hebben invloed op jouw leven. Samen brengen we dit in kaart en kijken we naar de factoren die invloed hebben op je klachten. Het gesprek hierover, kleine aanpassingen in voeding of medicatie gebruik kan al veel invloed hebben op jouw ervaren kwaliteit van leven. Vanuit mijn deskundigheid geef ik je inzicht in de keuzemogelijkheden.

Hoe werkt het?

Ik kom bij jou aan huis voor een intakegesprek. Daarna  bepalen we samen hoe we verder gaan. Hierbij kan ik gebruik maken van complementaire zorg. Ik heb een groot netwerk, waar nodig kan ik je doorverwijzen naar een andere professional. Wat voor jou passend is. 

Je hart kent alle antwoorden, dus richt daar al je aandacht op. Dat is de eerste stap die je kunt zetten.

Deepak Chopra

Hart voor Palliatieve Zorg

3768 GN Soest
06-28 65 49 26
laetitia@hartvoorpalliatievezorg.nl

Contact